2024. július 25. Kristóf, Jakab
Mostantól nyitva a Foci Szinva Terasz
minap.hu
|
2016. június 10. 21:54
|
frissítve: 2016. június 11. 21:56
Egy hatalmas LED-fal segítségével szurkolói zónává változott a Szinva terasz.

foci_terasz_160610_fkcs_8.jpg

Fotó: F. Kaderják Csilla

Ennél jobb ajánlólevél nem is kell a miskolci szurkolóknak a közelgő Európa bajnoksággal kapcsolatban. Mindezt egy kitűnő minőségű, 15 nm-es hatalmas LED-fal garantálja a Szinva teraszon. 

foci_terasz_160610_fkcs_7.jpg

– A szurkolás intenzitását tekintve nem is kérdés, azt lehet mondani, hogy Miskolc Magyarország sportfővárosa – mondta Kiss János alpolgármester. – Hol, ha nem Magyarország sportfővárosában legyen megteremtve minden körülmény ahhoz, hogy az a csodálatos közönség, amely a diósgyőri stadionban hétről hétre megmutatja az erejét, az itt együtt tudjon szurkolni a magyar csapatnak az Európa-bajnokságon. Különösen úgy, hogy diósgyőri játékos is van a keretben.

Miskolc alpolgármestere hozzátette még, hogy miután 44 éve nem járt az EB-n a magyar csapat, egyértelmű volt, hogy egy hónapon át a labdarúgásé a főszerep a Szinva teraszon. Ahol csak azért nem lesz ott a birkózó EB-t is nyerő sportember, Deák Bárdos Mihály, mert ő a helyszínen buzdítja majd legjobbjainkat.

foci_terasz_160610_fkcs_4.jpg

– Az osztrákok elleni meccs lesz a sorsdöntő, mert ha ott sikerül pontot, pontokat szereznünk, akkor utána vélhetően Izlandot legyőzzük és akkor a Portugál meccs tét nélküli lesz.

A kontinenstorna ideje alatt hétfőtől péntekig 15 órától, szombaton és vasárnap pedig 14 órától reggel 2-ig várják a szurkolókat a Szinva teraszon.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat