2024. július 17. Endre, Elek
Nem szabad teret hagyni a debreceni csapatnak
Juhász István/minap.hu
|
2016. október 08. 11:48
|
frissítve: 2016. október 08. 19:50
A szerdán játszott Magyar Kupa mérkőzés után, szombaton a Debrecen, kedden pedig Brassó csapata ellen szerepel a DVTK Jegesmedvék. Sérülések miatt meghatározó játékosok nem állhatnak a miskolci edzői stáb rendelkezésére, a debreceniek ellenben újra bevethetik orosz légiósaikat a szombati MOL Liga mérkőzésen. A Jegesmedvék feladata újra 3 ponttal zárni a mérkőzést.

A szerdai jégkorong Magyar Kupa találkozón, az erre a szezonra talán legtöbbet erősödő Újpest ellen, magabiztos és fegyelmezet játékkal ért el győzelmet a miskolci együttes. A kupatalálkozón mutatott jó játékra szombaton újra szükség lesz – fogalmazott a beharangozó tájékoztatón az amerikai vezetőedző, hiszen ezúttal már újra MOL Liga mérkőzésen szerepelnek a Jegesmedvék, akikhez a Debrecen érkezik vendégszereplésre.

- A Debrecen legutóbbi mérkőzésén már látszott, hogy visszatérhettek a csapatba a pont ellenünk eltiltást kapó légiósaik. Éppen ezért arra számítok szombaton, hogy újra egy erős támadósorral rendelkező csapat látogat hozzánk. Tervünk ugyanaz: nem szabad teret hagynunk számukra, e mellett pedig fegyelmezetten kell játszanunk saját játékunkat. Így lehet a miénk újra a győzelem – fogalmazott Doug Bradley vezetőedző.

Alaposan belelendült a gólgyártásba Tóth Adrián, aki az Újpest ellen is szép szólója végén vette be a vendégkaput. A gólok mellett az utóbbi mérkőzéseken jelentősen javuló védőmunkára is szükség lesz. 

- A Debrecen elég felemás teljesítményt nyújtott ebben a szezonban, viszont ahhoz, hogy behúzzuk ezt a meccset is, mint a múltkorit, a védekező munkánkra kell odafigyelni, mert támadólag nagyon jó a Debrecen. Viszont ha ezeket meg tudjuk szűrni, nem lesz probléma – mondta a játékos.

A népkerti jégcsarnokban szombaton 18.30-kor kezdődik a DVTK Jegesmedvék – Debrecen jégkorong MOL Liga mérkőzés, amit hétfőn este fél kilenctől tekinthetnek meg a Miskolc Televízióban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat