2024. július 24. Kinga, Kincső
Rangadóval kezdi az új esztendőt a MEAFC
Juhász István/minap.hu
|
2017. január 05. 14:35
|
frissítve: 2017. január 06. 20:32
A férfi kosárlabda NB I/B keleti csoportját vezető miskolci együttes pénteken, hazai pályán a második helyen álló Hódmezővásárhelyi Kosársulit fogadja. A jó szezonrajt lélektanilag is fontos. Győzelem esetén pedig lépéselőnybe kerülhetne a MEAFC az egyik közvetlen riválissal szemben.

A rövid karácsonyi pihenőt követően, gőzerővel készül a bajnokság 2017-es szakaszára a MEAFC. Az NB I/B Keleti csoportját vezető miskolci együttes az Egyetemi Körcsarnokban, a Nagykőrös elleni, 1 ponttal elveszített rangadóval zárta az évet.

Pénteken újra a körcsarnok lesz a bajnoki helyszíne, ahol egy újabb rangadó következik: a listavezető MEAFC a közvetlen rivális Hódmezővásárhely csapatát fogadja. Bene Szilárd vezetőedző egy nagyon jó mérkőzést vár, hamisítatlan rangadót.

– Biztos vagyok benne, hogy mind a két csapat mindent meg fog tenni a győzelem érdekében, ez azt is jelenti, hogy igazi közönségszórakoztató mérkőzésre van kilátás! – fogalmazott.

meafc_ferfi_kosar_vasarhely1.jpg

A szakvezető hozzátette, az év végi 1 pontos vereséggel véget érő rangadó adta pofon és az év végi pihenő is hasznos volt a csapatnak. A karácsony után elkezdett edzések során pedig igyekeztek új elemekkel gyarapítani játékstílusukat.

Egy rangadó minden játékos számára különleges, így Máté Balázs számára is.

– Ha úgy játszunk majd, ahogyan megbeszéltük, akkor arra számítok, hogy a negyedik negyed elején már nálunk lesz az előny, amit aztán a végéig ki sem engedünk a kezünkből – tekintett előre a játékos.

Ezzel a tervvel vág tehát neki a miskolci együttes a második vonal csúcsrangadójának. A MEAFC – Vásárhelyi Kosársuli bajnoki pénteken 17.30-kor kezdődik az Egyetemi Körcsarnokban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat