2024. július 17. Endre, Elek
Erős Csíkszeredára számít a DVTK
Miskolc TV / minap.hu
|
2017. január 20. 17:18
|
frissítve: 2017. január 21. 18:24
Az emberelőnyös helyzetek hatékonyabb kihasználásán dolgozott az elmúlt napokban a Jegesmedvék csapata. A DVTK szombaton a Csíkszeredát fogadja. A vezetőedző nehéz mérkőzésre számít, de kielemezték az ellenfelet és az új igazolás is jégre lép majd. A Jegesmedvék felkészültek.

dvtk_jegesmedvek_sajtaj_170120_ja_4.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Új játékos érkezett a Jegesmedvék csapatához. A finn védő az emberelőnyös helyzetek hatékonyságában segíti majd a csapatot. Joni Tuominen védő hamar megtalálta a helyét a piros-fehéreknél. – Minden nagyon jó, igazán profi környezet fogadott itt, kicsit meg is lepett. Nagyon profi a klub és a körülmények. Nagyon könnyen beilleszkedtem, mert a többiek nagyon jól beszélnek angolul. Kicsit otthon érzem magam most a tél és a sok hó miatt. Nagyon jól érzem magam – fogalmazott az új játékos.

dvtk_jegesmedvek_sajtaj_170120_ja_1.jpg

A Csíkszereda ellen már szombaton jégre is lép a finn védő. Legutóbb fölényes győzelmet aratott a Jegesmedvék csapata, de a Csíkszereda folyamatosan javul. A hazaiaknak ezúttal nem lesz könnyű dolguk. Gyorsan és sokat kell mozogniuk a jégen.

A Jegesmedvék vezetőedzője szerint a semleges harmadra kell koncentrálni. – Ez a csapat fegyelmezetten játszik, sokkal jobban, mint ellenünk legutóbb – mondta Doug Bradley vezetőedző. – Összeszedettek, folyamatosan javulnak. A saját játékunkra kell koncentrálnunk, jól és sokat kell koriznunk, hogy sikeresek legyünk, és magasan kell tartanunk a tempót, ami nagy erényünk. Ezzel a legtöbb csapat nem tud lépést tartani – véli a Jegesmedvék vezetőedzője.

A Jegesmedvék a szombati mérkőzés után sem pihenhetnek majd. Hétfőn a Galati csapatát fogadják a Jégcsarnokban.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat