2024. október 20. Vendel
„Az első félórát úgy tudom értékelni, hogy értékelhetetlen”
dvtk.eu
|
2017. április 15. 20:50
|
frissítve: 2017. április 17. 12:45
A mérkőzés első részét a Haladásnak ajándékozták, nyilatkozta a DVTK vezetőedzője a 2-0-ra elveszített mérkőzést követően.

Edzői nyilatkozatok a mérkőzés után:

Mészöly Géza: - Rettentően büszke vagyok a csapatra, mert taktikailag fegyelmezett volt a társaság, óriási odaadással, csapategységgel, nagyon jó egyéni teljesítményekkel, jó erőben játszottunk. Meg is leptük a Diósgyőrt az összeállítással, a felállással és a teljesítménnyel, amit végig tudtunk vinni az elsőtől az utolsó percig. Nagyon jó a DVTK, ma sem játszottak alárendelt szerepet, de felülmúltuk őket. Nem volt területe a DVTK-nak, nem tudtak hol hajtani.

Bódog Tamás: - Az első félórát úgy tudom értékelni, hogy értékelhetetlen, azt a Haladásnak ajándékoztuk. Számomra ebben a pillanatban talány, hogy miért nem voltunk kellőképpen agresszívak, és miért hiányzott a játékunkból az a hozzáállás, aminek meg kellett volna lennie. Nem éreztem a csapatban azt az erőt, amit korábban. Ez az én felelősségem, mert valószínűleg én nem tudtam a játékosokat megfelelő állapotba hozni. Utána megpróbáltunk visszajönni a mérkőzésbe, hellyel-közzel sikerült is. A mérkőzésnek volt egy fázisa, ahol jobbak voltunk, de ezt követően annyira kinyíltunk, hogy kontrázni tudtak. Ebből jobban építkeztek. Sajnálom, hogy ezt kell mondani, de teljesen megérdemelten győzött ellenfelünk.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat