2024. október 19. Nándor
Most sem tart sokáig a jó idő - viharos szél jön, zivatarokkal
idokep.hu
|
2017. május 01. 13:56
|
frissítve: 2017. május 03. 10:23
Használjuk ki hétfőn a szép időt, mert keddtől újra bedurvul az időjárás. Északkeleten, keleten már holnap jöhetnek a zivatarok, aztán napról-napra romlik a helyzet, a zivatarok környezetében lehetnek erős, viharos széllökések lehetnek.

Kedden már sokfelé erőteljesebb lehet a gomolyfelhőképződés, így helyenként záporok kialakulására is számítani kell, északkeleten, keleten zivatarok is lehetnek. A Dunántúlon északnyugatira fordul a szél, de csak zivatarok környezetében lehetnek erős lökések. Hajnalban 7-13, napközben 17-25 fok valószínű.

Szerdán már több tájegységünkön kell számítani lokális csapadékra, azaz záporok, zivatarok kialakulására. Napközben 20-26 fokra van kilátás, de zivatarok környezetében átmenetileg visszaeshet a hőmérséklet, és a szél is feltámadhat.

Csütörtökön és pénteken is záporok, zivatarok zavarhatják meg a májusi időt. Pénteken északnyugaton feltámadhat az északnyugatira forduló szél, a zivatarok környezetében lehetnek erős, esetleg viharos lökések. Délutánonként 19-25 fok valószínű.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat