2024. augusztus 17. Jácint
Bódog Tamás: „a saját kezünkben tartjuk a sorsunkat!”
dvtk.eu
|
2017. május 20. 20:38
|
frissítve: 2017. május 22. 22:13
Bódog Tamás vezetőedző szerint rendben volt a mai találkozó, „jól mentünk bele, irányítottuk az eseményeket. A játékosok előtt le a kalappal, megpróbáltak mindent!” – nyilatkozta a mérkőzést követően.

Hozzátette, „természetesen az MTK-nak is voltak időszakai, amikor erősek voltak, de mi több és jobb lehetőséget alakítottunk ki.”

– Nekünk is voltak persze hibáink, de ilyen a labdarúgás, nincs olyan csapat, amelyik egyetlen hibát sem vét. Például az MTK védelme és a középpályás sora közötti területeket ki kellett volna használni, nem csak felrúgni a labdát a magas csatárunkra. A jövő hétre ezen hibáknak a számát kell lecsökkenteni, és akkor rendben lesz minden. Hiányérzetem elsősorban azért van, mert nem nyertünk, most is a három pontért érkeztünk – húzta alá.

Bódog Tamás a csapat előtt álló keleti derbire rátérve kiemelte, „ahogy az elmúlt két hónapban mindig, a DVSC ellen is élet-halál harcot vívunk, semmi különleges nem lesz ebből a szempontból.”

– A saját kezünkben tartjuk a sorsunkat, mert az elmúlt két hónapban eljutottunk odáig, hogy az utolsó fordulóban mi döntsük el, hogy jövőre is az élvonalban játsszunk – zárta.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat