2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Súlyos közlekedési balesetek megyénk útjain
police.hu
|
2017. június 24. 08:48
|
frissítve: 2017. június 26. 12:14
Egy rosszul időzített előzés során szenvedett súlyos sérüléseket egy 21 éves fiatal férfi, egy másik esetben pedig a fáradtság miatt elaludt a volánnál a sofőr, és fejtetőre állt autójával. Mindkettejüket súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

Kazincbarcika külterületén péntek reggel egy 21 éves múcsonyi férfi autójával egyszerre két előtte haladó autó előzésébe kezdett. A vele szemben szabályosan közlekedő személygépjárművel való ütközés érdekében a férfi erőteljes fékezésbe kezdett, ám a kocsik összeütköztek. A fiatalembert súlyos sérülésekkel, míg a vétlen sofőrt – egy 48 éves felsőkelecsényi nőt – könnyű sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

baleset_osszetort_auto_suzuki_170623_police.jpg

Rendőrségi felvételek

Monaj belterületén dél körül egy 64 éves selyebi férfi autózott Selyeb irányába. A sofőr későbbi elmondása alapján fáradt volt és elaludt vezetés közben, ennek következtében gépjárműve felborult. A férfit súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

baleset_osszetort_autok_170623_police.jpg

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset öt esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

baleset_fejtetore_allt_auto_170623_police.jpg

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön a volán mögé! Amennyiben feltétlenül szükséges elindulni, akkor csak kipihent állapotban vezessenek, álljanak meg gyakrabban pihenni, felfrissülni. Fogyasszanak megfelelő mennyiségű folyadékot, a gépkocsiban mindig legyen hűtött ásványvíz, vagy üdítőital!

„Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!” – zárul a rendőrségi közlemény.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat