2024. október 06. Brúnó, Renáta
Vádat emelt az ügyészség a szőnyeges gyilkos ellen
hirado.hu
|
2017. július 06. 13:14
|
frissítve: 2017. július 08. 11:21
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt emelt vádat a Fővárosi Főügyészség az ellen a férfi ellen, aki 2015 augusztusában egy VIII. kerületi lakásban több késszúrással megölte alkalmi barátnőjét, majd a holttestet egy szőnyegbe csavarva az áldozat autójával Kalocsára vitte és egy ház udvarán elásta.

A gyilkosságról a nő egyik ismerőse tett bejelentést a rendőrségen, miután megjelent annak lakásán és az ágyon vérnyomokat látott. A nyomozók szakértők segítségével megállapították, hogy a vér a napokkal korábban eltűnt asszonytól származik. A rendőrök rövid időn belül azonosították a gyilkosság elkövetésével gyanúsítható, 33 éves Sz. Pált, akinek kalocsai házának udvarán megtalálták az eltűnt terepjárót, majd holttestkereső kutyák segítségével a földben elásva megtalálták az asszony szőnyegbe csavart holttestét is. Az orvosszakértő megállapította, hogy a 39 éves nőt 27 késszúrással ölték meg.

Sz. Pál ellen a BRFK elfogató parancsot adott ki. Másfél hónap múlva egy kalocsai lakásban fogták el a férfit, aki egy kanapé ágyneműtartójába bújt el a rendőrök elől. A Fővárosi Főügyészség közölte: a vádlott előzetes letartóztatásban van.

(Kinti képünk illusztráció.)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat