2024. október 05. Aurél
Lehet, hogy Kansasban vagyunk? – erős szelek várhatók időjárásunkban
minap.hu
|
2017. szeptember 11. 13:39
|
frissítve: 2017. szeptember 12. 15:01
Érdemes elővenni a széldzsekinket a hét első felében, ha nem akarunk úgy járni, mint Dorothy és Toto az Óz, a csodák csodájában.

Holnap felhős, hűvös, csapadékos időre van kilátás. Egy hullámzó hidegfront éri el térségünket, ezért több fokkal visszaesik a hőmérséklet és szelesre fordul az idő – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat miskolci központja.

misk_nap.jpg

Estétől nyugat, délnyugat felől egyre több felhő érkezik, és éjszaka erősen felhős lesz az ég. A hajnali óráktól záporra, zivatarra is számítani lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de hajnaltól megélénkül az északkeletire forduló szél, zivatarok környezetében átmenetileg erős és viharos széllökések is lehetnek.

szel_gif2.gif

Reggelre általában 17 fokig csökken a hőmérséklet.

misk_ej.jpg

Holnap napközben is sok lesz a felhő, csak rövid napos időszakok lehetnek. Eső, zápor, zivatar ismétlődő jelleggel várható. A nyugati szél megélénkül, időnként megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharossá fokozódik. A hőmérséklet napközben alig emelkedik, a délutáni maximum hőmérséklet 18 fok.

mi_tav.jpg

A melegfronti hatást hidegfronti hatás váltja föl.

Csütörtök estig alapvetően a napos idő lesz túlsúlyban. Péntektől több lesz a felhő, de a jelenlegi számítások szerint csak vasárnap a nap második felétől valószínű számottevő csapadék. A hétvégére ismét visszamelegszik az idő. 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat