2024. szeptember 12. Mária
Salkaházi program: több mint 34 ezer nyugdíjashoz érkezik a pénzes postás Miskolcon
minap.hu
|
2017. szeptember 15. 16:23
|
frissítve: 2017. szeptember 17. 08:55
Szeptemberben minden évben elindulnak a Salkaházi Sára program résztvevőinek otthonaiba a postások a tízezer forintos juttatásokkal. Miskolcon. Így lesz ez idén is – mondta el pénteki sajtótájékoztatóján Soós Attila, a Fidesz miskolci közgyűlési frakciójának vezetője.

soos_attila_170915_ja_6.jpg

A politikus egyebek mellett kiemelte: 2014 ősze óta, több, mint 1 milliárd 370 millió forintot kaptak a FIDESZ-KDNP-s városvezetés döntése értelmében a Salkaházi Sára program résztvevői.  Miskolcon, a jövő héttől ismét várhatják a pénzes postást, aki, egészen pontosan 34 044 Salkaházi nyugdíjashoz csenget majd be, a tízezer forinttal.

Soós Attila a sajtótájékoztatón kiemelte: azoknak, akik egy életen keresztül dolgoztak Miskolcon és Miskolcért, kijár a köszönet, a megkülönbözetett figyelem a városvezetés részéről. Mint az köztudott, ennek a gondolatnak a jegyében szerveződött meg 2014-ben a Salkaházi Sára program itt nálunk, az országban elsőként, és azóta is egyedülálló módon.

salkahazi_posta_170914ml_0.jpg

A tízezer forintos juttatások mellett, az elmúlt esztendőkben a miskolci nyugdíjasok különféle, olykor minden túlzás nélkül mondható, fergeteges sikerű kulturális és közösségépítő összejöveteleken vehettek részt, a Salkaházi Sára programnak köszönhetően – hangsúlyozta a Fidesz miskolci frakcióvezetője. - A kínálat folyamatosan fejlődött, színesedett az esztendők során: az évszakokhoz kötött zenés rendezvények, baráti találkozók, napjainkra színházi előadásokkal, filmvetítésekkel, irodalmi estekkel, kisvonatos kirándulásokkal bővültek. Ma már tulajdonképpen egész esztendőre szóló programsorozatról beszélhetünk a Salkaházi Sára program ürügyén – zárta szavait Soós Attila.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat