2024. augusztus 25. Lajos, Patrícia
Új mez, új Körcsarnok, de a régi elszántság!
minap.hu
|
2017. szeptember 18. 10:51
|
frissítve: 2017. szeptember 19. 11:04
Első hazai mérkőzésére készül az NB I/B-s kosárlabda bajnokság Kiemelt csoportjában a MEAFC csapata. A miskolci gárda tavalyi 4. helyezésének köszönhetően jövő héttől kezdve a liga legerősebb csapatait „hozza el” a nyáron teljes felújításon átesett otthonába, az Egyetemi Körcsarnokba.

A 2017/18-as bajnoki kiírásban nem Keleti és Nyugati csoportra osztották szét a második vonalban szereplő csapatokat, hanem a tavalyi bajnokság végső sorrendjét vették figyelembe. A mezőny első 14 helyezettje – a bajnok (Debrecen) és az „A” osztályból kimaradó csapat (Vasas) helycseréjével – idén már a Pirosnak elkeresztelt csoportban viaskodhat, míg a többiek a Zöld csoportba kaptak besorolást.

meafcleguj.jpg

A miskolci gárda tavalyi 4. helyezésének köszönhetően jövő héttől kezdve a liga legerősebb csapatait „hozza el” a nyáron teljes felújításon átesett otthonába, az Egyetemi Körcsarnokba.

Egyre nagyobb létszámú szurkolótáborunk tagjai 2017. szeptember 22-én pénteken nem csupán a kívül-belül felfrissült létesítménnyel ismerkedhetnek meg, de először találkozhatnak hivatalosan idei csapatunk játékosaival, edzőivel. A miskolci gárda igazi erejét a most kezdődő szezonban is az összeszokottság, a csapategység és a küzdeni tudás jellemezné. Az új játékosok (Béres Dávid, Timkó Norbert) és a saját nevelésből idén felkerült fiatalabb generáció tagjai (Orliczki Bence, Orliczki Márton, Homoki Donát, Szőke Gábor) most éles helyzetben is bizonyíthatják rátermettségüket.

Első ellenfélként épp az a Nagykőrös érkezik, amelyik a tavalyi szezonban – utolsó másodpercben szerzett kosarának köszönhetően - egyedüli csapatként győzelemmel tudott távozni az Egyetemvárosból (77-78).

A pénteken 17:30-kor kezdődő mérkőzésen a MEAFC célja nem lehet más, mint győzelemmel kedveskedni a kilátogató szurkolóknak és az ekkor bemutatkozó vadiúj fehér meznek.

2017.szeptember 22. 17:30, NB I/B-s kosárlabda mérkőzés. Piros csoport, 2. forduló - Miskolc, Egyetemi Körcsarnok: MEAFC – Nagykőrösi Sólymok KE

Minden kosárlabda szimpatizánst szeretettel várnak. A találkozóra a belépés ingyenes!

 

 

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat