2024. július 18. Frigyes
Idén is a Jegesmedvéket erősíti a kanadai védő
T. M.
|
2017. szeptember 26. 10:10
|
frissítve: 2017. szeptember 27. 06:03
Kedd délelőtt a DVTK hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idei szezonban is a Jegesmedvék jégkorongcsapatát erősíti a kanadai védő, Colin Joe.

colin_joe_dvtkeu.jpeg

Colin Joe újra piros-fehérbe öltözik. Fotó: dvtk.eu

A 29 éves játékos tavaly bajnokságot nyert a "macikkal", és bár volt több ajánlata is a nyáron, végül úgy döntött, visszatér Miskolcra. Ha Mikael Tisell vezetőedző elégedett lesz Colin Joe-val, akkor az Edmontonban született védő már a Zsolna elleni Visegrád Kupa-mérkőzésen is pályára léphet.

- Rendkívül boldog vagyok, hogy visszatérhetek - nyilatkozott a kanadai a dvtk.eu-nak. - Több lehetőségem is volt, de úgy gondoltam a legjobb döntés, ha visszatérek még egy szezonra. Nagyszerű élmény volt a tavalyi év, de úgy gondolom, megvédeni a címet még nagyobb dolog lenne. Ez volt a fő motivációm amellett, hogy a csapat java része együtt maradt, így egy kiváló közösségbe, barátok közé térhetek vissza. A célom természetesen a címvédés, de szeretném, ha javítani tudnánk a Magyar és a Kontinentális Kupában is. Remélem ebben az évben is sokan fognak kijárni a meccsekre, és olyan fantasztikus buzdítást kapunk, mint tavaly. Alig várom, hogy csatlakozzak.

Joe az előző idény alapszakaszában 29 bajnokin két gólt és 11 asszisztot jegyzett a DVTK szerelésében, +16-os mutatóval. A playoffban 17 összecsapáson kapott lehetőséget, amit kilenc kanadai ponttal hálált meg.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat