2024. augusztus 24. Bertalan
Nagy bajban Messiék, oda a vb-szereplés?
nso.hu
|
2017. október 06. 13:37
|
frissítve: 2017. október 06. 13:37
Lionel Messi tudásából ezúttal csak kapufára, Argentína erejéből csupán gól nélküli döntetlenre futotta vendége, Peru ellen a két labdarúgó-válogatott péntek hajnali világbajnoki selejtezőjén, így az argentinok továbbra sem lehetnek biztosak abban, hogy ott lesznek a jövő évi oroszországi vb-n.

messi-argentina-szomoru.jpg

Lionel Messi végigjátszotta a mérkőzést, ám Jorge Sampaoli szövetségi kapitány az olasz bajnokságban jól teljesítő Paulo Dybalát és Mauro Icardit egy percre sem állította be.

Az argentinok egyet sem tudtak megnyerni a legutóbbi négy vb-selejtezőjükből, legutóbbi 73 kapura lövési/fejelési kísérletükből egy sem hozott gólt (Venezuela ellen egy öngólnak köszönhetően értek el 1–1-es döntetlent).

Sampaoli együttese – a saját pontvesztésén túl – Chile győzelmének következtében a 6. helyre csúszott vissza, amely már az interkontinentális pótselejtezőre sem elég.

Az argentinok a már kiesett Ecuador vendégei lesznek a szerda hajnali utolsó fordulóban, és segítségükre lehet, hogy a közvetlenül előttük állók közül Peru és Kolumbia egymás ellen játszik, míg Chile a brazilok vendége lesz.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat