2024. augusztus 09. Emőd
Újra a korábbi helyen várja a szirmaiakat a polgármesteri hivatal ügyintézője
minap.hu
|
2017. október 11. 13:43
|
frissítve: 2017. október 13. 09:34
Új helyre költözött októbertől Szirmán a polgármesteri hivatal kihelyezett ügyfélszolgálati irodája. „Az iroda új címe tulajdonképpen a régi lett” – fogalmazott Szécsényi Marianna, a terület önkormányzati képviselője, arra utalva, hogy 2014 előtt is ebben az épületben működött a kirendeltség.

szirma_iroda_171011_vcs_03.jpg

Fotó: Végh Csaba

Októbertől az Erkel Ferenc utca 47. szám alatt lehet szociális ügyeket intézni Miskolc-Szirmán, az épületet Szécsényi Marianna egymillió forintból újította fel. – Kicseréltük a bejárati ajtót, a két folyosót ajtóval választottuk el egymástól, és festés is volt. Jelenleg a posta és a Miskolci Polgármesteri Hivatal kihelyezett ügyfélszolgálata működik az épületben, de szeretnénk behozni a nyugdíjas klub foglalkozásait, s  további terveim is vannak az épülettel – hangoztatta az önkormányzati képviselő.

szirma_iroda_171011_vcs_06.jpg

Jakab Polett szociális ügyintéző hamarosan számítógépet és nyomtatót is kap majd az irodába, ahol havonta egy napot tölt majd. – Minden olyan ügyet elintézünk, ami a polgármesteri hivatal hatáskörébe tartozik. Kiemelten persze a szociális ügyeket - mint például lakásfenntartási, ifjúságvédelmi és gyógyszerre kért támogatások kérelmét, valamint a gyermekvédelmi kedvezményre beadott kérelmet – nyilatkozta.

szirma_iroda_171011_vcs_09.jpg

Szécsényi Marianna elmondta, a helyiek külön kérték, hogy újra a posta mellett lehessen intézni a hivatali ügyeket. – A visszajelzések azt igazolták, hogy a szirmaiak évek alatt sem tudták megszokni az iroda „új” helyét, így visszaköltöztettük a régi helyszínre, a hivatali dolgozók pedig minden hónap második szerdáján várják majd a lakosokat, reggel 8-tól este fél 6-ig - hangsúlyozta.

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat