2024. július 17. Endre, Elek
Emléküket megőrizzük – A DVTK család halottaira emlékeztek
dvtk.eu
|
2017. november 01. 18:16
|
frissítve: 2017. november 02. 20:49
Mindenszentek ünnepe előtt a DVTK labdarúgói és a klub vezetői az idei évben is meglátogatták a lassan már négy esztendeje tragikusan fiatalon elhunyt Rakaczki Bence, valamint a klub alapítójának, Wanger Vilmosnak a sírját.

Elhelyezték a megemlékezés koszorúit és mécseseket gyújtottak, ezzel is emlékezve a DVTK család halottaira.

mindenszentek_dvtk_171101.jpeg

Forrás: dvtk.eu

A Szirmai katolikus temetőben, Rakaczki Bence sírjánál a róla elnevezett Rakaczki Bence Alapítvány kuratóriumának tagjaival közösen, a DVTK vezetésének nevében Tamás Gábor, a DVTK cégvezetője, és Veréb György, Bence egykori és a DVTK jelenlegi kapusedzője, a volt játékostársak és a jelenlegi csapat nevében pedig Bacsa Patrik és Eperjesi Gábor rótta le kegyeletét – olvasható a klub hivatalos honlapján.

mindenszentek_dvtk_171101_1.jpeg

Ahogy már hosszú évek óta hagyomány, a klubvezetők az idei évben is ellátogattak a Vasgyári temetőbe, a DVTK egyik alapítójának, a diósgyőri egyesület első elnökének, az 1963-ban elhunyt Wanger Vilmos sírjához is. A sír előtti néma főhajtást követően Benczés Miklós, a DVTK akadémiai igazgatója, és a DVTK legendás labdarúgói, Oláh Ferenc, Salamon József és Veréb György mécseseket gyújtottak, majd elhelyezték a DVTK koszorúját is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat