2024. október 19. Nándor
Az ötletes támadójáték győzelmet érhet
dvtk.eu/MTI
|
2017. november 23. 19:52
|
frissítve: 2017. november 25. 16:19
A DVTK két vereség, az Újpest két győzelem után érkezik Debrecenbe, az egymás elleni bajnokira. Bódog Tamás vezetőedző és Lipták Zoltán válaszolt a találkozó előtt az újságírók kérdéseire.

- Egy jó formában lévő csapattal találkozunk, az Újpest két győzelem, a DVTK két vereség után játszik Debrecenben. Megpróbáljuk ezt az irányt megfordítani - nyilatkozta Bódog Tamás. - Egy jó edzővel és egy jól összerakott csapattal érkezik az Újpest. Ők is nyílt sisakkal támadnak, biztosan mindkét fél előtt lesznek helyzetek. Amennyiben hozzuk a formánkat, és ötletesen, jó kedvvel játszunk, akkor van esélyünk a győzelemre. Az elmúlt napok alapján optimistán várjuk a hétvégét, a csapat jó erőben, jó formában van. Bízom benne, hogy nemcsak a forma, hanem az eredmény is jó lesz! A mérkőzést mindenféleképpen meg szeretnénk nyerni.

- Nem lesz könnyű mérkőzés, de a héten mindent megtett a csapat a siker érdekében - osztotta meg Lipták Zoltán, a DVTK csapatkapitánya. - Kielemeztük az Újpestet, ismerjük a gyengéiket és az erősségeiket. Abszolút bizakodó vagyok, és mindenféleképpen nyerni szeretnénk.

liptak_bodog_sajttaj_171123.jpeg

Forrás: dvtk.eu

Az OTP Bank Liga 17. fordulójában a DVTK – Újpest összecsapást szombaton fél 4-től rendezik.

Délutáni hír, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága csütörtökön félmillió forintra büntette a Diósgyőri VTK klubját. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a borsodi egyesületnek visszaesőként azért kell fizetnie, mert a Puskás Akadémia elleni OTP Bank Liga-mérkőzésen szurkolói pirotechnikai eszközöket dobtak a játéktérre, valamint szidalmazták a játékvezetőt, más sportszervezetet és az ellenfelet, továbbá másokat megbotránkoztató, becsmérlő, hátrányosan megkülönböztető, rasszista magatartást – „huhogás” - tanúsítottak.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat