2024. július 21. Dániel, Daniella
Hoppá, magyar csapatban folytathatja Dzsudzsák!
m4sport.hu
|
2018. február 15. 11:05
|
frissítve: 2018. február 16. 16:03
Az egyik magyar csapat többször is folytatott puhatolódzó tárgyalásokat Dzsudzsák Balázzsal – értesült a Bors című napilap. Most már elsősorban azon múlik, hogy a válogatott csapatkapitánya visszatér-e az NB I-be, hogy a klub tud-e az igényeinek megfelelő fizetést adni.

A 93-szoros válogatott szélső egy évvel ezelőtt úgy nyilatkozott, hogy legszívesebben otthon futballozna. „Irigylem azokat, akik megtehetik, hogy otthon, a saját környezetükben léphetnek pályára hetente. Nekem ez hiányzik” – tette hozzá.

Nem csak Dzsudzsák örülne a hazatérésének. Tavaly júliusban bejárta az internetet egy videó, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök arra kéri a labdarúgót, hogy futballozzon újra itthon. Dzsudzsák a videóra reagálva azt mondta, hogy elgondolkodtatták a miniszterelnök szavai.

magyar_portugal_dzsudzsak_gol_160622_mti.jpg

Dzsudzsák az Eb-n

A Bors úgy tudja, a Fradi már többször is folytatott puhatolódzó tárgyalásokat az utóbbi évek legjobb magyar labdarúgójának tartott, jelenleg az Egyesült Arab Emirátusok-beli al-Vahda csapatában szereplő játékossal, akinek június 30-án lejár a szerződése az arab klubnál, így szabadon igazolhatóvá válik. Dzsudzsák már most is kötődik a zöld-fehérekhez, hiszen VIP-páholya van a Groupama Arénában, amiért három évre 116,4 millió forintot fizetett.

A jelek szerint mind a focista, mind az OTP Bank Ligában éllovas Ferencváros részéről megvan a szándék a szerződéskötésre, most már csak az a kérdés, hogy meg tudják-e fizetni Dzsudzsákot, aki eddigi pályafutása során mindig a magasabb összegű fizetés érdekében váltott klubot. Abu-Dzabiban havi 87 millió forintot keres, miközben a legjobban fizetett NB I-es játékosok körülbelül ennek a tizedét kapják. Elképzelhető azonban, hogy a 31 éves labdarúgót már nem elsősorban a pénz motiválja, hiszen keresett már annyit, hogy anyagi gondjai nem lesznek.

A Ferencváros egyelőre nem reagált a feltételezésre.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat