2024. augusztus 16. Ábrahám
Orbán: "Magyarország nagy győzelmet aratott!"
MTI
|
2018. április 09. 00:26
|
frissítve: 2018. április 10. 14:44
Magyarország nagy győzelmet aratott, sorsdöntő győzelmet arattunk - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap éjjel a kormánypártok budapesti eredményváró központja, a Bálna előtt a Fidesz-KDNP nagyarányú győzelmét hozó parlamenti választás után.

Most kell szerénynek lenni, mert most van mire - tette hozzá a kormányfő.Orbán Viktor gratulált és köszönetét fejezte ki a választópolgároknak, mint mondta, a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

orbanuj.jpg

Külön is köszönetet mondott azoknak, akik kitartottak a Fidesz-KDNP mellett, a külhoni magyaroknak, akik segítettek megvédeni az anyaországot, lengyel barátaiknak, a segítőknek, önkénteseknek és azok családjának, saját feleségének, valamint azoknak, akik imádkoztak érte és a pártért. - Nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk. Lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédhessük Magyarországot - fejtette ki.

Mint elmondta, még nem tartunk ott, ahol szeretnénk, de már elindult az ország a saját maga által választott úton. - Együtt fogunk végigmenni ezen az úton - tette hozzá a miniszterelnök. A lelkes, ünneplő tömeggel később elénekelték a Kossuth nótát és a Himnuszt is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat