2024. július 19. Emília
Magyarul üzent a Herman gimi diákjainak Dwayne "The Rock" Johnson! (Videóval)
RTL/ hvg.hu
|
2018. április 13. 09:14
|
frissítve: 2018. április 16. 12:35
A Szikla a Herman Ottó Gimnázium diákigazgató-választására készült rövid klipben arra biztatta a diákokat, hogy szavazzanak egy miskolci lány osztályára. Mindenki meglepetésére a népszerű filmsztár magyarul is szólt.

johnson2.jpg

Magyarul is beszélt abban a rövid videoklipben Dwayne Johnson, vagyis a Szikla, amelyet a hollywoodi birtokán vett fel a népszerű filmsztár. A felvételnek persze konkrét célja volt, azt ugyanis a miskolci Herman Ottó Gimnáziumban zajló diákigazgató-választás miatt készítette a világ egyik legjobban fizetett színésze, hogy az egyik osztály jelöltjét, Hannát segítse.

A csütörtöki RTL Híradó által bemutatott felvételen a Szikla néhány magyar szót is mond, majd gyorsan visszaváltott angolra, de azt ígérte, a következő alkalomra már jobban fog tudni magyarul. Legalábbis reméli.

johnson1.jpg

Mint kiderült, a középiskola egyik tanulójának ismerőse jóban van a színésszel, a felvétel pedig az idei diákigazgató-választás kampányára készült. Arra azonban még maguk a diákok sem számítottak, hogy Johnson igent mond a felkérésre, ráadásul magyarul is szól majd.

A Szikla buzdító szavai egyébként győzelmet hoztak.

 

A klipben elmondta, sokat gyakorolta a magyar nyelvet. De az első mondat után azért angolra váltott és úgy üzente, hogy „csak azt akarom mondani srácok, hogy szavazzatok Hanna osztályára, ami a 11/3, szóval szavazzatok Hanna osztályára, 11/3, én pedig megígérem hogy legközelebb, amikor küldök videóüzenetet, addigra a magyarom tökéletes lesz. Legalábbis remélem. Vagy nem. Lényeg hogy szavazzatok Hanna osztályára, 11/3. Sziasztok srácok!”

Nagy-Ragályi Hanna az RTL Híradónak elmondta, ő is meglepődött, mikor Johnson rögtön igent mondott. „Nem is vártam ezt tőle, én azt hittem hogy nem fog ilyeneket csinálni, de nagyon-nagyon örült és nyitott volt mindennel kapcsolatban.” A kisfilm időben megérkezett, és azt a saját filmjük után le is vetítették.

„Ennek nagyon nagy sikere volt, nagyon nagy őrjöngéssel fogadta az iskola” – monta Hanna.

Szikla üzenetének meglett az eredménye, a 11/3-as osztály egyik tagja megnyerte a diákigazgató választást.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat