2024. augusztus 22. Menyhért, Mirjam
Miskolc Steelers: "Nem félünk a Farkas(ok)tól!"
miskolcsteelers.hu
|
2018. május 05. 12:32
|
frissítve: 2018. május 07. 17:56
A magyar amerikaifutball-bajnokság élvonalában a Budapest Wolves százszázalékos, veretlen, három győzelemmel áll a HFL táblázatának első helyén. A miskolci Acélcsapat vasárnapi vendége tehát félelmetes ellenfél.

A magyar amerikaifutball-bajnokságok történetének élcsapatáról van szó, ami nem jelenti, hogy a rájátszásra, s a pestiekhez hasonló a végső győzelemre hajtó borsodiak ne a siker reményében várnák a hétvégi találkozót.

steelers_dajka_viktoria.jpg

Tavaly épp a Wolves elleni, fej fej melletti elődöntőn vívta ki a címvédés (utóbb elbukott) lehetőségét a miskolci gárda. És azt megelőzően, az egy évvel korábbi bajnoki cím felvezetésében is sikerült a Farkas-verés. E párosítás tekintetében tehát, elmondható, jó sorozatban van a mostani vendéglátó, amely ezúttal is a felsőzsolcai sportpályán várja aktuális ellenfelét. Ugyanott, ahol április elején a másik pesti gárda, a Cowbells volt a játszópartner, s a felek ragyogó, minimális különbséggel eldőlt csatát vívtak, a tévénézők szeme láttára. Erre most is megvan egyébként az esély, minthogy a DigiSport tévé a Steelers - Wolvesot is élőben közvetíti. Azóta a miskolciak egy győri túrán és ott begyűjtött magabiztos győzelmen vannak túl (egy hete).
A tévéközvetítés az oka, hogy a mérkőzés déli 12 órakor kezdődik Zsolcán.

Hungarian Football League, magyar amerikaifutball-bajnokság, 2. forduló
Miskolc Steelers - Budapest Wolves
2018. május 6. (vasárnap), 12.00
Felsőzsolcai Sportpálya (Felsőzsolca, Bólyai János utca)
Belépő: 1000 Ft

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat