2024. július 18. Frigyes
Mégsem lép fel a Spice Girls a királyi esküvőn
borsonline.hu
|
2018. május 13. 12:50
|
frissítve: 2018. május 15. 12:10
Februárban ugyan Mel B azt állította, ők lesznek a meglepetés a nagy eseményen, most mégis úgy fest a dolog: nem lépnek fel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén.

spice_girls_ujra_egyutt.jpg

– Nem érkezett megrendelés, hogy lépjenek fel május 19-én az esküvőn – tudatta a TMZ-vel a királyi családdal kapcsolatot tartó forrásuk. Az okról nem sokat tudni, csak annyi derült ki, hogy sem Harry-ék, sem a Kensington Palota nem kérte fel őket a fellépésre.

harry_herceg_spice_girls.jpg

Furcsa a dolog, hisz Harry és Meghan is szereti a lányokat. A herceget apja, Károly herceg annak idején a koncertjükre is elvitte, és személyesen is ismeri őket.

Egy ideje már szó van arról, hogy Mel B, Mel C, Emma Bunton, Geri Horner és Victoria Beckham nem zárkóznak el a visszatéréstől, ám egyelőre nincs semmi konkrétum. Eddig úgy tudni, hogy az terv rendre Victoria Beckham és a Geri Horner között lévő konfliktus miatt hiúsul meg.

spice_girls_4.jpg

A két énekesnő egyszerűen nem tud megegyezni a részletekről, de a gázsiról sem. Tehát hivatalos fellépés nem lesz, mert nem is próbálnak. A vendégek soraiban azonban biztos, hogy ott lesznek a "fűszeres" lányok.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat