2024. augusztus 17. Jácint
Csuka 60 évesen lesz újra apuka
blikk.hu
|
2018. június 24. 19:07
|
frissítve: 2018. június 25. 15:08
Csillag Endre 'Csuka', az EDDA és a Bikini együttes egykori gitárosa hatvanévesen újra apa lesz, 25 évvel fiatalabb párja a jövő hónapban egy kislánnyal ajándékozza meg.

A zenész nem számított a késői apaságra, mert az orvosa egy műtétje után azt mondta neki, nemzőképtelen – árulta el a Blikknek. - Prosztataműtétem volt, és a nejemet sem biztatta a doki, hogy még lehet gyereke, ezért a fiunk születése után nem is vigyáztunk, és júliusban érkezik a kislányunk. Őrület! Azért lesz gyerekem hatvanévesen, mert nem vigyáztam – mondta a lapnak az eMeRTon-díjas zenész, akiről sokáig úgy szólt a hír, hogy még egyszer nem lép házasságra.

csillag_endre.jpg

– Marianna egy svájci restiben dolgozott, ott sok Eddát hallgatott, amire egy osztrák tanítványom is felfigyelt, és megadta neki az elérhetőségemet. Hét évvel ezelőtt találkoztunk, és csíptük egymást, de nem kezdtem tervezgetni, hiszen 25 évvel fiatalabb nálam, bár ez őt sosem zavarta. Az esküvőnkön már a fiunk is útban volt – idézte fel Csillag Endre, aki zeneileg is rákapcsolt.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat