2024. július 18. Frigyes
Együtt fotózták Palvin Barbit és Hamiltont
blikk.hu
|
2018. július 27. 12:55
|
frissítve: 2018. július 29. 13:31
Időről időre szárnyra kapnak olyan híresztelések, miszerint Lewis Hamilton és Palvin Barbara között több van, mint barátság. Úgy tűnik, hogy végre pont kerül a találgatások végére, hiszen mint kiderült: a két sztár egy nemes cél érdekében volt együtt a napokban.

palvin_hamilton_mercedes.png

Forrás: gphirek.hu

Egyenesen a mogyoródi versenypályáról érkezett Lewis Hamilton a Mercedes-Benz, Fashion Street és Tommy Hilfiger exkluzív eseményére, a Fashion Street tizedik születésnapi partijára csütörtök este. A rendhagyó ünnepségen a Formula-1-es pilóta Palvin Barbara szupermodell-lel az oldalán egy sportautóval hajtott a színpadra és adta át a jótékonysági tombola és aukció nyereményeit.

palvin_hamilton_mercedes1.png

A vendégek nagylelkű adakozásának köszönhetően több mint 3 millió forint gyűlt össze. A szervezők a teljes összeget a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatnak (NGYSZ) ajánlották fel.

palvin_hamilton_mercedes2.png

Csütörtökön egyébként egy budapesti sushibárban vacsorázott a világhírű gyönyörű magyar modell, Palvin Barbara és a háromszoros világbajnok Forma-1-es versenyző, a brit Lewis Hamilton. Ha az Instagramra feltöltött fotóiknak lehet hinni, együtt kirándultak a Gellért-hegyen, végül pedig együtt jelentek meg a jótékonykodási eseményen.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat