2024. július 18. Frigyes
Cher: „Szeretem a férfiakat, de csak desszertnek”
blikk.hu
|
2018. augusztus 08. 09:17
|
frissítve: 2018. augusztus 09. 13:41
Remekül tartja magát a 72 éves Cher: az énekes-színésznő állítása szerint még nem készül visszavonulni. Szereti megélni a nőiességét, s úgy véli, a nők sokkal erősebbek a férfiaknál.

– Szerintem negyvenéves koromban már mindent tudtam, amit tudni kell. A többi meg jött az évekkel. Nem kell többet tudnom. A nők sokkal jobban érzik a fájdalmat, és sokkal jobban képesek megküzdeni a dolgokért, mint a férfiak. Nem gondoltam, hogy ilyen sokáig elhúzom a szakmában. Nem reméltem, hogy ilyen híres leszek. Még abban sem voltam biztos, hogy ilyen sokáig élek – ismerte el a Nők Lapjának Cher, aki elmondása szerint mindig egészségesen élt, és vigyáz a bőrére is, mert úgy véli, az az első árulkodó jel a korra. Az énekes-színésznő szerint muszáj jól kinéznie, máskülönben nem kapna munkát.

– Szerencsém volt. Anyám mondta mindig, hogy nem te vagy a legcsinosabb, a legtehetségesebb és a legfiatalabb, de van benned valami, ami senki másban nincs meg. Ettől vagy te a joker – emlékezett vissza az énekes-színésznő, aki hozzátette: az lett belőle, ami szeretett volna lenni.

cher_meryl_streep_2.jpg

Cher és Meryl Streep a Mamma Mia – Sose hagyjuk abba! premierjén

– Az élet olyan, amilyen... Lehettem volna kevésbé karcos néha... meg kevésbé szenvedélyes. Türelmesebb, kevésbé őrült. De így kellett lennie, a jónak is, a rossznak is, mert ilyen vagyok, ez vagyok én – állítja Cher, aki hozzátette: az embert a példaképei teszik erőssé.

– Nem hiszem, hogy erősnek születik az ember. A példaképei teszik erőssé. [...] Példakép pedig bárki lehet. Minden nő, aki foglalkozik valamivel, elég erős, és tudatában van annak, hogy kicsoda. Szeretek nő lenni. És szeretem a férfiakat. De mi, nők egy kicsit erősebbek vagyunk, és... jobbak is. Keményebbek. Szeretem a férfiakat, de csak desszertnek. Csodálatos tud lenni egy férfi, de a desszert nem mindig hiányzik. Illetve néha kihagyom a fő fogást, és csak desszertet eszem...

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat