2024. július 18. Frigyes
Charlotte hercegnőt még sosem láttuk nadrágban – Ez nem véletlen!
femcafe.hu
|
2018. augusztus 12. 12:00
|
frissítve: 2018. augusztus 13. 11:25
Akik követik a brit uralkodói család életét, észrevehették, hogy Kate Middleton nem hajlandó Charlotte hercegnőre nadrágot húzni.

Cambridge hercegnéje valódi divatmegszállott, aki azt akarja, hogy mindhárom gyermeke megjelenése, minden esetben tökéletesnek tűnjön. György herceg gyakran visel rövidnadrágot térdig érő zoknival, míg nővére mindig rövidzoknit vagy harisnyanadrágot visel. A fiatal hercegnőt még egyszer sem látták rövidnadrágban vagy nadrágban, még akkor sem, ha egy parkban vagy játszótéren van a testvéreivel.

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Sok gyakorló édesanya csodálkozik azon, miért nem viselhet a kis Charlotte hercegnő kényelmesebb ruhákat, különösen akkor, amikor más gyerekekkel játszik. Ennek viszont nyilvánvalóan jó oka van. A királyi család gyermekruházatának tervezője, Rachel Riley, állítólag azt javasolta Kate Middletonnak, hogy legyenek mindig "időtlen" ruhákban a gyerekek a fotókon. Katalin hercegné emiatt szeret Charlotte hercegnőre "régi fazonú" ruhákat adni, amily a királyi múlt iránti elkötelezettségeket mutatja.

charlotte_kiralyi_csalad.jpg

Azt is kiderült, hogy a mindössze ötéves Györgynek és húgának, Charlotte-nak saját szekrénye van a királyi eseményekhez, amely elkülönül a mindennapi eseményektől. Más szavakkal vannak olyan dolgok, mint a rövidnadrág és a nadrág, amit Charlotte hercegnő otthon zárt ajtók mögött visel, de a nyilvánosság nem fogja látni bennük.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat