2024. július 16. Valter
Döntött az MLSZ: zárva lesznek az ultra szektorok
dvtk.eu
|
2018. augusztus 15. 12:46
|
frissítve: 2018. augusztus 16. 20:50
Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága (FEB) keddi ülésén a DVTK kérésére ismét napirendre vette a DVTK - PAFC mérkőzés eseményeit is.

A találkozón történtek miatt a FEB korábban elrendelte a Diósgyőri Stadion G és H szektorainak egy soron következő mérkőzésre történő lezárását. A bizottság a tárgyalás után a büntetést változatlanul fenntartotta.

A hivatalos értesítés szerint a FEB a tárgyalás megtartása után a Diósgyőrrel szemben a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki mérkőzésen szurkolóinak rasszista megnyilvánulása miatt kiszabott szektorbezárás büntetést hatályában változatlanul fenntartotta.

A döntés azt jelenti, hogy a hétvégi DVTK - Haladás mérkőzésen a Diósgyőri Stadion G és H szektora zárva lesz. A klub kéri, hogy az ezen szektorokba korábban bérletet vásárlók a DVTK Shopban érdeklődjenek arról, hogyan tekinthetik meg a szombati mérkőzést.

A DVTK arra már több alkalommal felhívta szurkolói figyelmét, hogy amennyiben a tendencia folytatódik, az MLSZ szabályzata szerint eljárva minden további ilyen esetben kötelezően egymilliós bírsággal és egy zártkapus mérkőzéssel fogja sújtani a piros-fehér klubot, azaz minden hasonló eset után üres lelátók előtt fognak mérkőzést játszani.

(A külső képünk pusztán illusztráció, fotó: Juhász Ákos)

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat