2024. április 20. Tivadar
Szombaton ismét színes programokkal jelentkezik a Belvárosi családi nap
Kujan István
|
2018. szeptember 14. 13:06
|
frissítve: 2018. szeptember 15. 19:30
Ez már az ötödik Belvárosi családi nap lesz, 2014 óta minden évben megrendezik. A gyermekek és szüleik, nagyszüleik egyaránt megtalálják a számukra kedves programot. Az eseményt szombat délután rendezik meg a Király és a Vörösmarty utca kereszteződésében.

A program szervezője – Eperjesi Erika mellett – Molnár Péter önkormányzati képviselő. A kdnp-s politikus megosztotta velünk, hogy az előző évekhez hasonlóan idén is lesznek gyerekeknek, családoknak szóló előadások, fellépők. A gyermekeket most is ugrálóvár, trambulin, arcfestés, vidámpark és számtalan egyéb játék várja.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_18.jpg

Képek a tavalyi Belvárosi családi napról, fotó: Juhász Ákos

De a Célpont Közösségi Tér is kitelepül a családi napra, külön sátorban találjuk majd meg őket. Ők elmondásuk szerint elsősorban a gyerekeknek készülnek programokkal: lesz csillámtetoválás, gipszfigurák festése, kitűzőkészítés és kiviszik a csocsóasztalukat is. Bemutatkozik továbbá a társasjáték klubjuk is, ők délután 2 és 4 óra között lesznek kinn a családi napon, náluk ki lehet majd próbálni különböző társasjátékokat.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_5.jpg

A fellépők között köszönthetjük majd mások mellett Eperjesi Erikát és Kincses Károlyt, a KÖDMÖN Formációs Táncegyüttest, a nap sztárvendége pedig Varga Miklós lesz.

belvarosi_csaladi_nap_170916_ja_9.jpg

Eperjesi Erika és Molnár Péter önkormányzati képviselők várják választókörzeteik lakóit, de minden kedves érdeklődőt a Belvárosi családi nap programjaira.

belvarosi_csaladi_nap_2018_plakat.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat