2024. július 18. Frigyes
Ezek a brit királyi család abszolút kedvenc ételei
nosalty.hu
|
2018. szeptember 28. 13:55
|
frissítve: 2018. szeptember 30. 13:16
Kiderült, miket szeretnek leginkább. Mármint enni.

indiai_etel_gasztronomia.jpg

Forrás: intrepidtravel.com

Az insider szerint ezeket:

Kate Middletonnak az indiai ételek és curryk a kedvencei. Állítólag férje, Vilmos is szereti az ízvilágot, de csak ha nem túl csípős. Charlotte hercegnő, Kate és William kislánya olyan, mint bármelyikünk (gyermeke) – imádja a tésztaféléket. Vilmos herceg, a királynő unokája, Diana és Károly fia, egyben Kate Middleton férje a sült húsokért rajong – egyébként szereti a csirkét is, de amit imád, az a medium rare, azaz a csaknem véres marhasteak.

Meghan Markle, a család legújabb tagja, Harry felesége, mielőtt beházasodott volna a királyok és hercegek közé, nagy foodie, azaz kajamán hírében állt, blogolt is róla. Saját bevallása szerint a sushi és a tésztafélék mellett a sült krumpli a gyenge pontja, és akár egész nap eleszegetné. Erzsébet hercegnő állítólag nagyon szereti a Kellogg's Special K nevezetű reggelizőpelyhét, ami enyhén szólva is szerény választás. Harry hercegről Darren McGrady, aki 15 évig volt a brit királyi család séfje, és mellesleg Diana privát szakácsa is, elárulta, úgy emlékszik, egy banános-karamellás sütemény volt, amire Harry sose mondott nemet.

Fülöp herceg, Erzsébet királynő férje a nagy családi grillszakértő – imád szabad téren hamburgereket, steakeket, húsokat és zöldségeket sütögetni, és ebben nem sokban különbözik a legtöbb családfőtől. Végül pedig György hercegnél a pizza és a tészta játssza a főszerepet, főleg ha besegíthet a házi pizzatésztagyúrásba, amit állítólag anyukája, Kate nagyon kedvel.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat