2024. július 26. Anna, Anikó
Családi-, sport és egészség nap a Szent István téren (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. október 07. 16:47
|
frissítve: 2018. október 10. 11:16
Vasárnap valóságos családi majálissá alakult a Szent István tér, ahol egész nap ingyenes programkavalkáddal várták a miskolciakat, ebben a csodaszép, őszi időben.

Az I. Mizu Miskolc Családi- Sport és Egészség Nap, Állatok Világnap program során egész napos, ingyenes programok tárházával várták a városlakókat, a családokat, a kis és nagy gyerekeseket, az állatszerető embereket, hogy együtt töltsenek egy mozgalmas napot a belvárosban. 

mizu_miskolc_181007ml_28.jpg

Fergeteges programokkal, látvány bemutatókkal, Jam Fix koncerttel, játékos sportolással, állatos állatságokkal, veterán autókkal, ingyenes egészségügyi szűrésekkel és sok-sok vidámsággal készültek a szervezők. Kicsik és nagyok egyaránt megtalálták a számukra megfelelő kikapcsolódási lehetőséget 10 és 17 óra között a Szent István téren.

mizu_miskolc_181007ml_12.jpg

Fellépett a Miskolci Mazsorett Együttes és a Ködmön Táncegyüttes, de a Limited Dance Academy növendékei is megcsillogtatták tudásukat. A nap során volt kutyaszépségverseny, kutyakozmetika bemutató, és a Spider Mentőcsapat is megmutatta magát. De a sok móka és játék mellett életet is menhettek az érdeklődők: a Városházán 11 és 15 óra között véradást szervezett a Magyar Vöröskereszt Megyei Szervezete.

mizu_miskolc_181007ml_26.jpg

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat