2024. július 17. Endre, Elek
Lesz Szex és New York 3?
vanityfair.com
|
2018. október 07. 18:13
|
frissítve: 2018. október 08. 12:05
Egy ideje megy a cicaharc az ügyben, legyen-e harmadik része a Szex és New York filmeknek. Sarah Jessica Parker reakciója most tisztázza a pletykát.

Mióta Sarah Jessica Parker és Kim Cattrall között kibontakozott a vita arról, hogy legyen-e harmadik része a Szex és New Yorknak avagy sem, egyre többen foglalnak állást az ügyben, hovatovább már Team Kim, illetve Team Sarah csoportok alakultak a szimpátia szerint.

szex-es-new-york_2.jpg

A harmadik rész egyébként Cattrall teljesíthetetlen követelései és merevsége miatt jelenleg elképzelhetetlen, ráadásul a sajtóban lezajlott adok-kapok sem segít a szituáción. Már többször felröppent a pletyka, hogy a sorozat rajongóinak szemében közellenséggé vált Kim nélkül kellene leforgatni a harmadik filmet.

Egy rajongó most egyenesen rákérdezett a lehetőségre Parkernél, aki ezúttal nem hagyta figyelmen kívül a kérdést.

“Megmondom őszintén nem tudnám nélküle elképzelni a folytatást” – szögezte le a színésznő, aki annak ellenére sem száll bele a cicaharcba, melyet Kim akkor indított ellene, amikor kijelentette egy tévéműsorban, hogy ők ketten sosem voltak barátok. Úgy tűnik tehát, hogy a harmadik rész nem készül el.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat