2024. július 24. Kinga, Kincső
Egyre több felhős, ködös időszak köszönt megyénkre
minap.hu
|
2018. november 02. 14:39
|
frissítve: 2018. november 04. 11:22
Szombaton többnyire felhős időre számíthatunk. Dél felől továbbra is enyhe, változó nedvességtartalmú levegő áramlik fölénk.

Péntek éjszaka közepesen felhős idő várható, majd megnövekszik, megvastagszik a felhőzet, párássá válik a levegő. Eső, zápor egyaránt előfordulhat. A változó irányú szél gyenge vagy mérsékelt marad. Reggelre általában 12 fokig csökken a hőmérséklet – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat Miskolci Veszélyjelző és Szolgáltató Iroda előrejelzésében.

Szombaton aztán napközben fátyolfelhős idő várható, szűrt napsütéssel. Csapadék nem lesz. A változó irányú, majd az északira forduló szél gyenge vagy mérsékelt marad. Délutánra 21 fokig emelkedik a hőmérséklet.

Fronthatás nincsen térségünkben.

A hétvégén, illetve a jövő hét elején éjszakánként több helyen képződik köd, amelynek nagy része napközben feloszlik és általában gyengén felhős, napos időre van kilátás.

A hét második felében viszont már lesznek napközben is felhős, tartósabban ködös területek. Csapadék nem várható, legfeljebb szitálás fordulhat elő a tartósabban ködös vidékeken.

Vasárnap még folytatódik az extrém enyhe idő, utána viszont csökken a hőmérséklet, hűvösebbek lesznek az éjszakák, és valamelyest visszaesik a nappali felmelegedés mértéke is.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat