2024. augusztus 16. Ábrahám
Idén is feladta – Nagy Krisztián nem fog szerepelni az X-Faktor élő show-jában
life.hu/minap.hu
|
2018. november 14. 16:52
|
frissítve: 2018. november 18. 11:11
Hiába kapott idén egy második esélyt, és jutott be az élő show-ba, Nagy Krisztián ismét úgy döntött, nem tudja folytatni a megméretést.

Puskás Peti csapata már az első élő adás előtt megfogyatkozott. Nagy Krisztián tavaly már bejutott az élő show-ba, azonban az énekes egészségi állapotára hivatkozva feladta a versenyt. Krisztián, miután feladta az X-Faktort be is vonult a pszichiátriára, ugyanis teljesen összeomlott és úgy érezte, orvosi segítségre van szüksége.

nagy-krisztian-ujra-feladta-az-x-faktort.jpg

Forrás: rtlklub.hu

Akkor Radics Gigi szavazott bizalmat a fiatal énekesnek, idén Puskás Peti válogatta be a csapatába.

„Iszonyú rossz érzések vannak bennem, sok ez nekem. Nem érzem azt, hogy itt lenne a helyem. Sokan mondogatják, hogy csináljam végig a műsort, de nem érzem, hogy támogatnának lelkileg, a kis lelkemet. Lehet, hogy az a probléma, hogy túl nagy a lelkem" – mondta Krisztián Puskás Petinek. "Fájdalmas ezt kimondani, de akkor engedjük el az X-Faktort. Vagy akarod ezt csinálni, akarod folytatni?"– kérdezett vissza a mentor.Nem. Nem megy"– válaszolta erre az énekes. 

nagy-krisztian.jpg

„Ahogy elérkeztünk az élő show-hoz, azt vettem észre, hogy napról napra egyre idegesebb, egyre feszültebb, valami nyomasztotta. Bárhogy is próbált vele beszélni az ember, nem sikerült közelebb kerülni a megoldáshoz, nem sikerült megnyugtatni. Azért ez aggodalommal töltött el, hogy mi fog történni, de arra nem gondoltam, hogy ide lyukadunk ki" – mondta az esetről Puskás Peti.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy lesz-e valaki Krisztián helyett, vagy Puskás Peti két mentorálttal indul neki az élő adásoknak, de nemsokára ez is kiderül!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat