2024. július 17. Endre, Elek
Idén is együtt tartja jótékonysági bálját a BOKIK és a Lions Klub
Muntyán Bernadett
|
2019. február 01. 14:18
|
frissítve: 2019. február 04. 12:39
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az Első Miskolci Lions Klubbal közösen idén is megrendezi hagyományos jótékonysági bálját. A rendezvény díszvendége ezúttal Tokaj lesz, a jótékonysági tombola bevételét pedig a Magyar Vöröskereszt „Enni adok – Enni kapok” programja támogatására ajánlják fel a szervezők – derült ki a pénteki sajtótájékoztatón.

bokik_lions_bal_190201_ja_3.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Bihall Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke az esemény beharangozójának sajtótájékoztatóján kifejtette, idén tizenkilencedik alkalommal rendezik meg a kamarai bált, és ez lesz a hatodik alkalom, hogy a Lions Klubbal közösen. Mint megtudtuk, az együttműködés legfőbb oka, hogy az estet szeretnék egybekötni a jótékonysággal. – A tombolabevétel teljes összegét a Lions Klub által meghatározott célra ajánljuk fel – emelte ki, hozzátéve: ennek a mértéke megközelítőleg fél millió forint. A meglepetés műsort idén a Szinvavölgyi Néptáncműhely tehetségei adják.

bokik_lions_bal_180217ml_91.jpg

Minap-archív, 2018-as bál

– Az elmúlt öt évben olyan szervezeteknek tudtunk segíteni – a jótékonysági bál tombolabevétele révén –, mint például a Vakok és Gyengénlátók Egyesülete, a Mellrákinfo Egyesület Borsodi Csoportja, a Miskolci Autista Alapítvány, idén pedig a Magyar Vöröskereszt „Enni adok – Enni kapok” programját igyekszünk támogatni – fogalmazott Falucskai Attila, az Első Miskolci Lions Klub soros elnöke.

bokik_lions_bal_180217ml_68.jpg

Minap-archív

A rendezvény díszvendége ezúttal Tokaj lesz. Rudolf Mihály, a város főépítésze szólt a fejlesztéseikről: tervben van egy sétány kiépítése, egy ötcsillagos szálloda Tokaj egykori kőbányája területén, és egy új híd létrehozása. Továbbá tervben van a belváros fejlesztése, egy új kikötő építése, valamint egy kabinos felvonó a Kopasz-hegyre. – A hegyet megkerüli majd egy bicikliút is – fogalmazott a főépítész, hozzátéve: a lakóhajó turizmus és a vízibusz járatok is nagy hangsúlyt fognak újra kapni.

A farsangi mulatságnak a Népkerti Vigadó ad otthont február 9-én, szombaton 19 órától.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat