2024. április 25. Márk
Nem hinnék, de 53 éves a világ egyik legszebb szupermodellje (Videóval!)
retroradio.hu
|
2019. február 20. 15:16
|
frissítve: 2019. február 21. 15:54
Cindy Crawford amerikai szupermodell 53. születésnapját ünnepli. A ’80-as, ’90-es évek igazi modellgenerációjának sztárján nem fog az idő, még mindig gyönyörű, ráadásul büszke családanya, hivatásában és magánéletében is kiegyensúlyozott.

Crawford Christy Turlingtonnal, Claudia Schifferrel, Linda Evangelistával és Naomi Campbell-lel megváltoztatta a divatot annak idején. A modellek hőskorában szerepléseiért csillagászati összegeket kapott.

Cindy az üzleti életben is remekül megállja a helyét, anno fitness-videókat adott ki, befektetett a Fashion Café üzletláncba, saját lakberendezési kollekciója van. Olyan márkák reklámarca volt, mint a Pepsi vagy a Revlon. Egyik legemlékezetesebb szereplése egy legendás videokliphez köthető: George Michael Freedom című kisfilmjében a szupermodell generáció többi tagjával láthattuk.

Azt talán kevesen tudják róla, hogy vegyészetet tanult ösztöndíjjal a Northwestern University-n.

Még most is aktívan dolgozik, tavaly pl. a Reserved arca lett, még külön kollekciót is terveztek neki „I love you, Cindy” névvel.

cindy_crawford_modell.png

1998-ban hozzáment Rande Gerberhez, akitől két gyermeke született, fia Presley Walker és kislánya Kaia Jordan Gerber. Mindkét gyermeke modellkedik, nem is kis sikerrel. Az alma tehát nem esett messze a fájától.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat