2024. április 24. György
Az Avalon Resort & SPA Európa legjobb vidéki szállodájának díját is bezsebelte!
minap.hu
|
2019. február 28. 10:22
|
frissítve: 2019. február 28. 15:12
Ismét új díjjal bővült a miskolctapolcai Avalon Resort & SPA rangos elismeréseinek listája. Az International Hotel Awards idei ünnepélyes díjátadóját február 24-én a kijevi InterContinental Hotelban tartották, ahol Poncsák Pál szállodaigazgató és Dezsőffy István SPA és műszaki manager a legjobb vidéki szállodának járó, „Best Country Hotel” díját vehette át!

iha.jpg

Az Avalon Resort & SPA a világ egyre több helyén írja be magát a köztudatba. Egyedülálló környezete és exkluzív szolgáltatásai révén nem is csoda, hogy több nemzetközi díjat is magáénak tudhat már. A szálloda képviselőit ezúttal Kijevbe invitálták az International Hotel Awards impozáns gálaestjére, melyen Avalónia resortja bravúros sikert aratott és újabb nemzetközi díjjal lett gazdagabb!

A versenyre összesen 21 ország 320 szálláshelye nyújtotta be pályázatát, melyre 28 kategóriában lehetett nevezni.  A fentebb említett „Best Country Hotel” kategória elnyerésére 5 országból (Görögország, Grúzia, Magyarország, Románia, Ukrajna) 10 szálloda versengett. Az elbírálásban egy 15 fős szakértő gárda vett részt, de a pontozás során 25-25%-ban figyelembe vették a booking.com és a TrustYou.com nemzetközi értékelő rendszerének adatait is. A zsűri olyan kritériumok alapján osztályozta a Best Country Hotel kategóriában induló szállodákat, mint például a hotelhez tartozó étterem komplexitása, a SPA világ, a 24 órás biztonsági szolgálat, a több nyelvű online foglalási lehetőség, vagy a hotelt körülölelő természeti atmoszféra.

best_county_hotel.jpg

A szállodák minél teljes körűbb megismeréséhez egy - a nevezők által a zsűri rendelkezésére bocsájtott - pályázati anyag is segítségül szolgált. Az Avalon Resort & SPA prezentációjában a szálloda gasztronómiai sokszínűségéről, széles körű wellness szolgáltatásairól és az Avalon Park nyújtotta szórakozási lehetőségekről kapott betekintést a bíráló bizottság. Mindezen értékelési szempontok alapján, az Avalon Resort & SPA nyerte el „Európa legjobb vidéki szállodájának” díját!

„Büszkén mondhatom, hogy szállodánkat már több hazai és külföldi díjátadó ceremónián is volt alkalmunk képviselni, azonban az International Hotel Awards gálavacsorája minden várakozásunkat felülmúlta. Remek szakemberek társaságában töltöttük el ezt az estét, amit a finom ételek és a csodálatos miliő csak megkoronázott. Ráadásul vendégeink immáron még egy elismerő díjat is megcsodálhatnak érkezésükkör a kiállított trófeáink és okleveleink között, ami már az első pillanatokban tanúbizonyságot ad számukra arról, hogy nálunk: 1A luxus természetes1.” – nyilatkozta az Avalon Resort & SPA szálloda igazgatója, Poncsák Pál.

 

 

 

 

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat