2024. április 23. Béla
Gálavacsorával ünnepelték a Támogatók Társaságának megalakulását
Muntyán Bernadett
|
2019. február 28. 13:41
|
frissítve: 2019. február 28. 15:54
A Támogatók Társasága megalakulása alkalmából gálavacsorát szervezett szerdán a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház a Népkerti Vigadóban. Itt kívántak köszönetet mondani azoknak a vállalkozásoknak, cégeknek, alapítványoknak, akik az év során támogatásukkal segítették – és ezután is segíteni fogják – a kórház munkáját.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_01.jpg

Fotó: Végh Csaba

Ahogyan arról már korábban hírt adtunk, a megyei központi kórház azzal a céllal hozta létre a Támogatók Társaságát, hogy erősítse a kapcsolatot azokkal a személyekkel, vállalatokkal, közintézményekkel, amelyek valamilyen formában támogatják az egészségügyi intézményt.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_08.jpg

A vacsora előtti sajtótájékoztatón elhangzott, mind a társaság létrehozása, mind a támogatói vacsora megszervezése egy egészen újszerű kezdeményezés. – Ilyen módon is megpróbáljuk kifejezni a nagyrabecsülésünket, hálánkat és köszönetünket azok iránt az emberek, szervezetek iránt, akikben megvan a késztetés, hogy önzetlenül támogassák az intézményt – emelte ki Révész János, a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház főigazgatója.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_13.jpg

Szeidl Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka arról szólt, hogy egy jóvátételi program keretében a fogvatartottak festményeket készítettek beteg gyermekeknek, három kórtermet pedig felújítottak. – Ezt önként vállalták; bizonyítanák, hogy jóvá szeretnék tenni, amit a társadalommal szemben elkövettek – fogalmazott.

tamogatoi_galavacsora_190227_vcs_16.jpg

Csöbör Katalin országgyűlési képviselő köszöntő beszédében arról szólt, bízik benne, hogy a „szuperkórház” főigazgatója egy széleskörű társadalmi együttműködés keretében tudja ellátni a feladatait.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat