2020. augusztus 07. Ibolya
Egy pontot tudtak itthon tartani a Jegesmedvék (Képgalériával!)
dvtk.eu
|
2019. február 02. 08:33
|
frissítve: 2019. február 04. 13:43
Küzdelmes és izgalmas mérkőzésen egy pontot sikerült itthon tartania a DVTK Jegesmedvéknek a listavezető HKM Zvolen ellen. A péntek esti találkozó mindhárom játékrészében egy-egy gólt szereztek a csapatok, így a büntetőkre maradt a döntés. A rávezetések során csak Obdržálek talált a kapuba, amivel plusz egy ponthoz juttatta csapatát – írja a dvtk.eu.

A péntek esti mérkőzésen először lépett jégre a héten igazolt amerikai csatár, Justin Parizek, valamint a Hokiklub Budapesttől visszatérő Albert Tibor is helyet kapott a csapatban. A találkozót rendkívül gyors tempóban kezdték a csapatok. 

A három a három elleni játék során nyíltan játszottak a csapatok, mindkét oldalon adódott lehetőség a gólszerzésre, de Vay és Skapski is magabiztosan hárított minden kísérletet.

jegesmacik_zolyom_190201ml_27.jpg

A büntetőlövések első négy körében folytatták remeklésüket a kapusok. Az ötödik körben viszont Obdržálek a hálóba lőtt, Magosi kísérlete pedig kimaradt, így a DVTK Jegesmedvék egy, a HKM Zvolen pedig két ponttal gazdagodott.

A mérkőzés részletes leírását ITT olvashatja.

Tipsport Liga 48.forduló

DVTK Jegesmedvék - HKM Zvolen 3-4 (1-1, 1-1, 1-1, 0-0, 0-1)

jegesmacik_zolyom_190201ml_21.jpg

Edzői értékelés: 

– Gratulálok az ellenfelünknek a győzelemhez – nyilatkozta Glen Hanlon a dvtk.eu-nak. A zólyomi csapat rendkívül gyors tempóban kezdte a mérkőzést, de a második harmadtól kezdve felvettük velük a ritmust és egy nagyon jó hokimeccset alakítottunk ki egy nagyon jó ellenfél ellen – tette hozzá.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat