2022. július 07. Apollónia
Érdemes megújítani a DVTK klubkártyát
dvtk.eu
|
2018. február 11. 20:27
|
frissítve: 2018. február 14. 09:09
Az elmúlt fél évben közel háromezer DVTK szurkoló hosszabbította meg lejáró klubkártyáját, mintegy ötezren azonban még nem tették ezt meg. Felhívjuk utóbbiak figyelmét, hogy klubkártya nélkül nem lehet az interneten jegyet váltani, illetve a sporttörvény előírásának megfelelően az MLSZ a lejárt klubkártyákat három napon belül törli a rendszerből. Ezt követően csak új klubkártya kiváltására van lehetőség.

klub_kartya_5.png

Folyamatosan járnak le a 2014-től kiadott DVTK klubkártyák, ezért a DVTK honlapján arra kéri szurkolóit, hosszabbítsák meg annak érvényességét! A hosszabbítás nem bonyolult, a klubkartya.mlsz.hu oldalon a folyamat mindössze néhány percet vesz igénybe.

Bár a DVTK hazai mérkőzésein nem kötelező a klubkártya használata, annak birtokában jelentősen gyorsabban vásárolhatók belépők, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon pedig kizárólag ennek birtokában lehet belépőjegyet vásárolni.

A kártyabirtokosok a klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után saját maguk nyilatkozhatnak arról, hogy kívánják-e kártyájuk meghosszabbítását kérni a kiállítástól számított 10 évig.

A kártya érvényessége néhány lépésben meghosszabbítható

1. Írja be a böngészőbe a klubkartya.mlsz.hu címet, majd kattintson a Saját adatok karbantartása szövegre!

klub_kartya.jpeg

2. Írja be a klubkártyája számát és a hozzá tartozó PIN kódot, majd kattintson a Bejelentkezés gombra! (Amennyiben korábban nem került megváltoztatásra, a PIN kód a születési időből, a hónap és a nap 2-2 számjeggyéből áll össze, ha pl. február 25-én születtél, akkor a szám: 0225.)

klub_kartya_2.jpeg

3. Válassza ki, hogy hozzájárul a klubkártyája meghosszabbításához, majd kattintson a Tovább gombra!

klub_kartya_3.jpeg

4. Ellenőrizze az adatait és kattintson a Mentés gombra.

klub_kartya_4.jpeg

A kártya érvényességének meghosszabbítására egyéb lehetőség nincs, személyesen a DVTK Shopban és a kártyapontokon csak új kártya váltható ki.

Gyakran ismételt kérdések

Mi történik, ha lejár a kártyám?

A lejárt kártyákat a rendszer automatikusan letiltja, velük jegyvásárlás nem lehetséges. A kártya lejáratát követő 3 munkanapon belül a személyes adatok automatikusan törlődnek. A lejárat után új kártyát kell kiváltani. Ezért célszerű még a lejárat végdátuma előtt meghosszabbítani.

Honnan tudhatom, mikor jár le a kártyám?

A klubkártya a kiállítástól számítva 3 évig érvényes. A klubkártya lejárata (és a klubtag egyéb személyes adatai) megtekinthetőek a https://klubkartya.mlsz.hu oldalon bejelentkezés után. A bejelentkezéshez érvényes klubkártya szám és titkos PIN kód megadása szükséges. A lejárati dátum a kártyára rányomtatásra is kerülhet. Amennyiben hozzájárult a kapcsolattartási célú adatkezeléshez és megadta e-mail címét, úgy a lejárat előtt 30 nappal értesítő e-mailt küld az érintett klubkártya rendszer.

Mi a PIN kódom?

Amennyiben nem változtatta meg korábban, akkor a kártyatulajdonos születési hónapja és napja alkotja a PIN kódot, azaz ha valaki január elsején született, akkor a PIN kódja 0101 lesz.

Miért nem találja a rendszer a kártyámat, pedig pontosan tudom a kártyaszámomat és a PIN kódomat?

A lejárt klubkártyák 3 munkanapot követően automatikusan törlődnek, ezért nem is találhatja a rendszer. Ebben az esetben új kártyát kell csináltatni.

Hol lehet új DVTK klubkártyát csináltatni?

A DVTK Shopban (Szinvapark, 2. emelet). Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 12-18 óra, szombaton 10-16 óra között. Vasárnap zárva.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat