2019. május 21. Konstantin
A helyi közösség tájékoztatásának fejlesztésére lehet pályázni
minap.hu
|
2018. december 04. 12:55
|
frissítve: 2018. december 07. 06:22
A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében pályázni lehet a Közösségi szinten irányított helyi fejlesztések – angol elnevezésén Community-led local development (CLLD) – megvalósítására. Az Avasi Horizont Helyi Közösség a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában megfogalmazott „Helyi közösségek tájékoztatásának fejlesztése” című pályázati felhívás keretében 2 millió és 5 millió forint közötti, vissza nem térítendő támogatást biztosít a rendelkezésre álló forrás erejéig.

A felhívásra Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának többségi tulajdonában lévő gazdasági társaságai, a Magyarország területén alapított és miskolci székhellyel/telephellyel rendelkező közalapítványok, jogi személyiségű civil szervezetek és nonprofit gazdasági társaságok nyújthatnak be pályázatot.

A megvalósítandó cél, hogy a közösségek közötti kommunikáció fejlődjön, a városrészhez való kötődést és büszkeséget támogató, közösséget építő tartalmak jöjjenek létre. A felhívás alapján a helyi társadalom kapcsolatrendszerét, közösségi életét, érdekérvényesítését segítő projektekkel lehet pályázni. Fontos, hogy a projektek helyszínéül a Helyi Közösségi Fejlesztési Stratégiában meghatározott akcióterületet jelöljék meg.

A helyi közösségek tájékoztatásának fejlesztését célzó, összességében 27 millió forint forrásalapot kínáló felhívás európai uniós támogatással, a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg. Bővebb információ a projektről és a pályázati lehetőségekről ezen az oldalon található.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat