2019. április 23. Béla
Itt a farsang, áll a bál, beöltözik a vásár
minap.hu
|
2019. február 07. 14:24
|
frissítve: 2019. február 11. 15:37
A Miskolci Termelői Nap hagyományos módon minden hónap harmadik vasárnapján kerül megrendezésre az Erzsébet téren. Ez most sem lesz másként. Február 17-én farsangi hangulattal várják a kilátogatókat, ahol a megszokott termelői portékákon kívül zenével, kézműves foglalkozással és farsangi finomságokkal is találkozhatnak.

Az év második termelői napja „Itt a farsang, áll a bál” címmel vidám hangulatú, színes és finomságokkal teli rendezvény lesz. Ha valaki nem találná kedvenc termelőjét, az ne csüggedjen, hiszen lehet, hogy csak álarc mögé bújt. Ezen a napon ugyanis nem csupán a programok tekintetében, hanem az árusok körében is farsangi hangulat várható.

A karneváli atmoszférát az Agyagbanda zenekar biztosítja majd 11 órától, akik vidám hangulatú zenéjükkel akár a tánchoz is meghozhatják a kilátogatók kedvét.

miskolci_termeloi_nap_20190217.jpg

Egész délelőtt lehetőségük lesz a gyermekeknek farsangi álarcok készítésére. Ebben, az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület lesz a segítségükre, akikkel színes kiegészítőket és vidám farsangi kellékeket is készíthetnek saját kezűleg.

A jól megszokott biotermékeken, kézműves portékákon kívül lesznek farsangi fánkok, sütemények, cukorkák és díszek.

Minden érdeklődőt szeretettel várnak, akár farsangi jelmezben is!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat