2020. október 21. Orsolya
Keresik a segítségnyújtás elmulasztóját
minap.hu
|
2019. február 22. 13:31
|
frissítve: 2019. február 24. 12:32
A tiszaújvárosi rendőrök a lakosság segítségét kérik egy közlekedési baleset során segítségnyújtás nélkül elhajtó sofőr megtalálásához.

arokban2_baleset_osszel.jpg

Forrás: police.hu

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettessel szemben. A rendelkezésre álló adatok alapján csütörtökön hajnali 5 óra 40 perckor a 35-ös számú főúton közlekedett egy piros színű Suzuki Nagycsécs irányából Sajószöged felé.

arokban3_baleset_osszel.jpg

Egy ismeretlen autós úgy előzött meg egy másik autót, hogy a suzukisnak hirtelen mozdulatot kellett tennie, amivel jobbra kormányozta autóját. A manőver következtében a Suzuki megcsúszott, majd többször átfordult a tetején, és a vízelvezető árokba került. A baleset során a sofőr könnyű sérülést szenvedett, azonban a baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül távozott. Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fent megjelölt időpontban és útszakaszon közlekedő sofőrök azonosítása és tanúkihallgatása.

arokban_baleset_osszel.jpg

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenyég-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” számán, továbbá a 107 és a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat