2019. március 23. Emőke
Kezdődik a miskolctapolcai élményfürdő bővítése: átadták a munkaterületet. Változik a fürdő melletti parkolás rendje
minap.hu
|
2019. január 08. 16:18
|
frissítve: 2019. január 11. 16:31
A miskolctapolcai élményfürdő fejlesztésének első lépéseként, január 7-én megtörtént a munkaterület átadása a nyertes kivitelezőnek - tájékoztatott keddi közleményében a miskolci városháza.

Mint írják, a munkaterületen található a jelenlegi strand parkolója is, amelyet január 14-től nem használhatnak a vendégek. A területre akkortól tilos lesz a behajtás. A Miskolctapolcai Strandfürdő ugyanakkor egy új, a Görömbölyi utcáról megközelíthető parkolót nyit a fürdővendégek részére, az Aradi sétány – Görömbölyi utca sarkán, a meglévő fürdő területén. A munkálatok előrehaladtával később az Aradi sétányt is lezárják majd; először a gépjármű-, majd, várhatóan tavasszal, már a gyalogosforgalom elől is.

tapolca_strand_latvanytervek_fejlesztes_2.jpg

Miskolcon épül meg az ország egyik legnagyobb wellness központja 12,7 milliárd forintból. A beruházás a miskolctapolcai strand fejlesztésének második ütemeként valósul meg 2019-2020 során. A futurisztikus fürdőkomplexumban 8 beltéri és 2 kültéri medence megépítését álmodták meg a tervezők. Az új létesítmény szerves egységet alkot majd a strandfürdő 2015-ben átadott első ütemével. A valósággá váló álomberuházás a nemzetközi fürdővilág elitjébe emeli Miskolctapolca nevét, és egyedülálló kínálata lesz a magyarországi turizmusnak - zárul a közlemény.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat