2021. május 09. Gergely
„Kincsesdoboz” nyílt a miskolci főutcán
Kujan István
|
2018. március 20. 10:55
|
frissítve: 2018. március 21. 09:10
Miskolcon nyitotta meg az országban tizedik prémium márkaboltját a világ vezető informatikai cége kedden. A Városház téri üzletben, mintegy 100 négyzetméteren, exkluzív környezetben próbálhatják ki a vásárlók a legújabb mobilokat, és kérhetnek segítséget a készülékek beállításával kapcsolatban. De szervizpontként is működik az üzlet.

samsung_bolt_180320_ja_47.jpg

Fotó: Juhász Ákos

Magyarországon a miskolci a tizedik Samsung Experience Store, Budapesten kívül a negyediket nyitották meg most vidéken. Kunos Balázs, a Samsung Electronics Magyar Zrt. mobil divíziójának vezetője megnyitó beszédében ki is emelte, újabb bizonyítékát adták annak, hogy nemcsak a fővárosra fókuszálnak, a vidéki nagyvárosok ugyanolyan fontosak a cég számára. Hozzátette, a miskolci „kincsesdobozuk” a város forgalmas főutcáján abban is unikális, hogy ez az első ilyen üzletük, amit nem egy plázában nyitnak meg.

samsung_bolt_180320_ja_14.jpg

– Az értékesítés mellett szervizszolgáltatást is nyújtunk; felkészült, szakértő munkatársaink rengeteg információval szolgálnak a vásárlóknak a rendkívül széles termékpalettánkról, így például az idei zászlóshajónkról, a Galaxy S9-ről, vagy az itt debütáló Samsung Harman cardon rendszerről. Az üzlet tíz munkatársa azon lesz, hogy az ide betérők számára élménnyé tegyék a vásárlást – hangoztatta Kunos Balázs.

samsung_bolt_180320_ja_19.jpg

A Green & Smart City mozgalmakhoz évekkel ezelőtt csatlakozott Miskolc, a város számára több szempontból is fontos, hogy a Samsunghoz hasonló, világszínvonalat képviselő cégek nyissanak üzletet a forgalmas belvárosban. Pfliegler Péter alpolgármester köszöntőjében kifejtette, 2010 óta tudatosan építik a főutcát, ma már alig van szabad helyiség, komoly üzletek nyílnak, ami hozzájárul ahhoz, hogy még élhetőbb és szebb legyen a Széchenyi utca. Ebbe a sorba pedig tökéletesen illeszkedik a most megnyitott Experience Store.

samsung_bolt_180320_ja_20.jpg

– Az Okos város koncepciójának megvalósításához az ilyen üzletek is kellenek – mutatott rá az alpolgármester.

samsung_bolt_180320_ja_25.jpg

Az ünnepélyes megnyitón Pfliegler Péter alpolgármester (j) és Kunos Balázs (középen) mellett részt vett a Samsung Magyar Zrt. elnöke, Hwanseog Choi (b) is

Miskolc és régiójának hivatalos mobiltelefon és tablet márkaszervizében megismerhetjük a cég legújabb mobiltermékeit, de tartozékok és kiegészítők széles választékából is válogathatunk. Az üzletben képzett szakemberek dolgoznak, akik akár a készülékek beállításában, az adatok átmásolásában is a betérő vásárlók rendelkezésére állnak, de hasznos tippekkel és tanácsokkal is segítik a készülékek megismerését.

samsung_bolt_180320_ja_42.jpg

A miskolci márkaboltban ráadásul szervizpontot is üzemeltet majd a Samsung. Az egyedi, modern kialakítású térben így a készülékvásárlás és tanácsadás mellett már a teljeskörű mobil szervizszolgáltatást is igénybe vehetnek majd az ügyfelek.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat