2023. december 08. Mária
Konzultáció: „Mi nem migránsokra, hanem magyar gyermekes családokra építjük a jövőt"
minap.hu
|
2018. november 29. 13:18
|
frissítve: 2018. december 02. 18:47
„Az ellenzék, ha tehetné, megint elvenne a gyermekes családoktól és inkább a bevándorlóknak adná” címmel tartott sajtótájékoztatót a családokról szóló nemzeti konzultációval kapcsolatban csütörtök délután Miskolcon Csöbör Katalin (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő.

–  A magyarországi parlamenti ellenzék pártjai, megint vagy nem akarják, vagy nem tudják megérteni a kormány törekvéseit – fogalmazott a politikus, kiemelve: ezúttal  minden eddiginél messzebb mennek, széttépik a kérdőíveket, és erre buzdítják a választópolgárokat is.

fidesz_csobor_181129ml_4.jpg

Fotó: Mocsári László

Nem lehet véletlen, hogy pontosan ebben a kérdésben vesztik el a józan ítélő képességüket, hiszen a családvédelem talán a legfontosabb kérdés a magyar jövő szempontjából – hangoztatta Csöbör Katalin. Mint mondta, a magyar családok védelmének nincs alternatívája, ugyanakkor ez a kérdés szorosan összefügg a bevándorlás problémájával is. – A magyar ellenzék képviselői az Európai Parlamentben minden bevándorláspárti javaslatot megszavaznak, ugyanakkor rendre leszavazzák a magyar Parlamentben a magyar kormány családvédelmi törvényjavaslatait - hangsúlyozta a képviselő.

A kormánypárti politikus elmondta, a nyugat-európai példákból tudjuk, hogy a migránsok rengeteg pénzbe kerülnek, miközben egyáltalán nem biztos, hogy a közeljövőben adófizető dolgozók lesznek. Nem beszélve a meglévő biztonsági kockázatokról, amelyek az elmúlt években a szemünk előtt váltak sajnos szörnyű valósággá. - A Fidesz-KDNP számára mindig is a gyermek volt az első. Mi nem migránsokra, hanem magyar gyermekes családokra építjük a jövőt, és döbbenten állunk az előtt a tény előtt, hogy a balliberális ellenzék pártjai ezt képtelenek megérteni – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.

Csöbör Katalin kiemelte, készek további intézkedésekre is, ehhez várják a magyarok véleményét. Erről szól a családok védelméről indított konzultáció, amelyre december 20-ig várják a válaszokat.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat