2019. június 19. Gyárfás
Labdajátékok, főzőverseny – ez várta a hallgatókat a XIX. Egyetemi Sportnapon (Képgalériával!)
minap.hu
|
2018. szeptember 19. 13:50
|
frissítve: 2018. szeptember 21. 13:02
Campusunk hallgatói a szerdai napot sporttal töltötték tanulás helyett. Nem véletlenül, hiszen a Miskolci Egyetem intézményi sportirodája hagyományosan minden évben megszervezi a Miskolci Egyetemi Sportnapot. Idén 19. alkalommal gyűltek össze a mozogni vágyó egyetemi polgárok.

A Miskolci Egyetem intézményi sportirodája idén is megszervezte a Miskolci Egyetemi Sportnapot, a hagyományok szerint kötelezően sporttal töltendő, tanítás nélküli munkanap keretében.

Egy hallgató több versenyszámban is indulhatott, amennyiben a sportágak kezdési időpontjai ezt lehetővé tették. Labdajátékokban nem volt hiány: asztalitenisz, tollaslabda, kispályás labdarúgás, streetball, buborékfoci, strandröplabda és tenisz is várta a sportolni vágyókat szerdán.

egyetermi_sportnap_190919ml_26.jpg

Akik inkább más sportágat választottak volna, azoknak egyebek mellett ott volt a darts, a tájfutás, a sakk, a csocsó és még bridzsezni is lehetett!

egyetermi_sportnap_190919ml_6.jpg

A főzőverseny idén sem maradt el, az egész napos testmozgás mellett finom falatokkal is készültek a hallgatók, hiszen ők maguk vettek részt a főzőversenyen.

egyetermi_sportnap_190919ml_18.jpg

A legbátrabbak pedig az extrém íjászatot is kipróbálhatták, vagy megmérethették magukat spártai módra!

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat