2019. május 19. Ivó, Milán
Nyílt nap a Miskolci Rendészeti Szakgimnáziumban
minap.hu
|
2018. november 16. 13:11
|
frissítve: 2018. november 18. 23:39
A Magyar Rendőrség a tiszthelyettesi állomány utánpótlása érdekében olyan fiatalokat keres, akik a rendőri szolgálatot választanák hivatásuknak, ezen lehetőség Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is adott.

rendeszeti_szakgimnazium_nyiltnap.jpg

Forrás: police.hu

A szervezők minden olyan, érettségi előtt álló diákot vártak, akiknek pályaorientációjában a rendőri hivatás mint életpályamodell szerepet kaphat. A bemutatókkal egybekötött toborzón az érdeklődő tanulók betekinthettek a rendőri hivatás sokszínűségébe és választ kaphattak arra a kérdésre is, hogy miért jó rendőrnek lenni. A programon bemutatkozott többek között a főkapitányság Bűnmegelőzési, Közlekedésrendészeti, Humánigazgatási és Technikai Osztálya is. A rendészeti szakgimnáziumba ellátogatott érdeklődők láthattak önvédelmi és csapatszolgálati bemutatót, de megismerhették az úgynevezett szituációs kabinetet is.

rendeszeti_szakgimnazium_nyiltnap2.jpg

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság toborzótisztjei a közeljövőben felkeresik a megyei középiskolákat, hogy az érdeklődést mutató diákok választ kaphassanak további kérdéseikre is a rendőri hivatással kapcsolatban.

rendeszeti_szakgimnazium_nyiltnap3.jpg

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat