2019. március 23. Emőke
Péntek reggelre teljesen helyreállt Miskolcon a távhőszolgáltatás
minap.hu
|
2019. január 10. 14:33
|
frissítve: 2019. január 14. 11:23
A csütörtöki hibaelhárítást követően, az éjszakai órákban helyreállt a fűtés és melegvíz szolgáltatás Miskolcon, a hibaelhárítással érintett három hőközponthoz tartozó fogyasztóknál is. Reggelre minden lakásban volt melegvíz és fűtés - tájékoztatott a MIHŐ.

Mint ismeretes, Miskolc több területén visszatérő távhőszolgáltatási problémákat okozott csütörtökön az ÉMÁSZ villamoshálózati zavara. Az áramkimaradások következtében leálltak a keringtető szivattyúk, a rendszeren nyomáslökések keletkeztek, a leállás miatt a fűtővíz hőmérséklete folyamatosan hűlt. Este nyolc óra körül a MIHŐ arról tájékoztatott, hogy három hőközpont kivételével helyreállt a szolgáltatás. A tájékoztatás szerint az áramkimaradásból származó, távhőszolgáltatási rendszer kieséseket a MIHŐ szakemberei az alábbi három hőközpont kivételével megszüntették:

Rácz Ádám u. 16. sz.,
Rácz Ádám u. 19. sz.,
Győri kapu 108/a  sz.

Az érintett hőközpontok hibaelhárításán a szakemberek az éjszaka folyamán is dolgoztak. Pénteken reggel a MIHŐ arról tájékoztatott,  hogy a csütörtöki hibaelhárítást követően, az éjszakai órákban  helyreállt a fűtés és melegvíz szolgáltatás Miskolcon, a hibaelhárítással érintett három hőközponthoz tartozó fogyasztóknál is. Reggelre minden lakásban volt melegvíz és fűtés. Köszönik fogyasztóink szíves türelmét és megértését.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat