2022. május 26. Fülöp, Evelin
Robbantással fenyegetőzött, de nem tudja, miért
minap.hu
|
2014. augusztus 22. 12:55
|
frissítve: 2014. augusztus 22. 13:12
A rendőrök egy parasznyai férfival szemben fejezték be a nyomozást, aki bomba robbantásával fenyegetőzött Miskolcon – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság a 35 éves H. Róbert parasznyai lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint augusztus 12-én 13 órakor – egy akkor még ismeretlen férfi – a Búza térről bejelentést tett a 107-es segélyhívó számra, miszerint bomba fog robbanni a Búza téren, majd megszakította a vonalat.

A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és széleskörű adatgyűjtésbe, illetve kutatásba kezdtek, amelynek eredményeként két órán belül azonosították és elfogták a fenyegetőzőt, aki elmondta, hogy valóban ő tette a hamis bejelentést, de az elkövetés okát nem tudja megnevezni.

Az ügyben indított nyomozást az Miskolci Rendőrkapitányság augusztus 14-én befejezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal megküldte a Miskolci Járási Ügyészség részére.

Nem

Olvasnivaló

Ajánlat