2020. február 26. Edina
Szombati életképek a Borangolásról - keresd magad a fotókon! (Képgalériákkal!)
Muntyán Bernadett
|
2018. május 20. 13:33
|
frissítve: 2018. május 23. 09:24
A szombati nap volt az igazi borangolásos nap, mikor nem a munkából kellett rohannunk, hogy elérjük a kedvenc zenekarunk koncertjét, vagy a kedvenc borászunk kóstoltatását. Ez volt az a nap, amikor már kora délutántól a VII. Avasi Borangolásnak szentelhettük a figyelmünket.

Volt Termelői Nap, a Tudomány és Technika Háza előtt, Civil Nap, az Erzsébet téren, bemutatták az Avas Palacsintáját a Creppyben. Volt még fotó kiállítás is, vezetett túra az Avasi pincesoron, szőlővirág szentelés, fényfestés, és megannyi koncert az Avasi Kilátó színpadán.

Természetesen ez csak egy rövid tartalomjegyzéke a Borangolás programkínálatának, ám beszéljenek helyettünk inkább a rendezvényekre kilátogató miskolciak, illetve fotósaink képgalériái!

– Imádjuk a Borangolást! Mi nem vagyunk kifejezettem borkedvelő emberek, mégis évről-évre alig várjuk, hogy kijöhessünk ilyenkor. Annyira él a hegy, és annyira fantasztikus a hangulat, hogy egyszerűen muszáj kijönni! - mondta el Kupcsik Sarolta

avasi_borangolas_-_szombat_este_olvasozas_20180519_bl_043_web.jpg

Mint fogalmazott, az Avas és az ilyenkor újjáéledő avasi hangulat olyan különlegessége Miskolcnak, amit csak ajánlani lehet mindenkinek. – Voltunk néhány pincében, még olyanban is, amit eddig soha nem láttunk, pedig minden évben itt vagyunk ezen a programon – tette hozzá.

avasi_borangolas_-_szombat_este_olvasozas_20180519_bl_044_web.jpg

– Én idén először jöttem borangolni, szerintem ez a helyszín valami csodálatos – ezt már Kerekes Bernadett mondta portálunknak. – Nagyon jó a hangulat, remek zenekarok lépnek fel - tényleg egy olyan közegbe csöppen az ember, ahol kicsit kiengedheti a mindennapi gőzt. Ilyenkor valóban élet van az Avas tetején – hangoztatta.

avasi_borangolas_-_szombat_este_olvasozas_20180519_bl_045_web.jpg

Papp Dorottya is rendszeres résztvevője a barátaival a Borangolásnak. - Hol kifejezetten a borkóstolókra jövünk, hol pedig a koncerteken tombolunk – nyilatkozta. – Úgy gondolom ez a fesztivál sokkal különlegesebb, mint bármely más hasonló rendezvény, hiszen itt ismerős helyen, ismerős környezetben bulizhatok együtt a barátaimmal – részletezte, hozzátéve: a Borangolás mindig tele van ismerős arcokkal, olyanokkal is, akikkel már ezer éve nem találkozott. – Ez a fesztivál minden miskolcit az utcára vonz – húzta alá.


Nem

Olvasnivaló

Ajánlat